Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Div.3 Herrar ( U-lagsserien...)

Av Johan - 14 september 2010 10:43

Div.3 Herr står på tur och det är mycket svår serie att skriva om. Serien innehåller flera U-lag och därmed kommer laguppställningarna att variera från match till match. Jag gör iallafall ett försök;


1. Ljungsbro HF

Laget såg bra ut i helgens träningscup i Norrköping. Måste putsa en del på anfallsspelet men med Oscar Liljegren, Fredrik Elofsson ( bytt efternamn eller hur?) och Klas Lindkvist + ett par gamla RP-spelare så måste laget vara lite av favorit i trean. Frågorna är 2; tränar laget seriöst och vill man upp i div.2?


2. Norrköpings HK

Spelar en fartfylld och positiv handboll! Tobias Johansson kommer ha lekstuga i trean och dra på sig två försvarare och sedan släppa bollen till m9 eller m6. Petter Wåhlin är duktig och dessutom får man in en skytt från Borås på 9m. Per Hellström och Fredrik Löfgren utgör ett bra målvaktspar.


3. IVH Västerås U

U-laget till IVH och har bra div.3-spelare i form av många 90-91:or. Lär säkert få med sig ett par spelare från A-lagets trupp och i och med att den har breddats till i år så känns U-laget bättre.


4. Irsta HF U

Samma läge som med IVH U. Har kanske en bättre ungdomsverksamhet med flera duktiga juniorer och A-pojkar. Topplag ifjol och lär vara med även i år!


5. HK Tuna

U-lag till HK Eskil och stommen utgörs av föreningens juniorer. Får säkert med en sån spelare som bombaren Magnus Bergman från A-laget + någon till varje match och det räcker i trean. Tuna känns lite sämre än ifjol, då laget hade mer spets eftersom Eskil låg i Allsvenskan. Tuna är dock alltid bra och bortamatcherna på fredagarna kl. 20.30 är mycket svåra!!


6. HK eRPing

Återigen ett lag med många juniorer. De bästa ( Adam Sjöö och Filip Berentsen) lär spela i div.1 och sedan ska LHKing ha sitt material. Årgångarna 92-93 är starka i Linköping och laget kan utmana topp-5 i de inbördes matcherna.


7. HK Miffe

Känns som om Mantorp måste ha alla spelare friska i år för att div.1-äventyret ska gå bra! Det innebär att det inte blir så många spelare "över" till Miffe mer än vad som tillåts. Kan tänka mig att Eduardo Elofsson kan spela lite i trean men att Miffes stomme är lagets nya juniorsastning ( Mantorp+Malmslätt=sant)..


8. Hallstahammars SK

Robin Lundholm hoppade av tränarjobbet och gick tillbaka till IVH. Mikael Karlsson ( v9:a i Irsta) blir tränare och lär nog spela. Fått in Fredrik Tillman, Filip Lundholm och Stefan Signal (Köping) i truppen. Hallstahammar känns lite jojo-lag i dagsläget men lär nog överraska. Nibblehallen är svår hall att spela i..


9. HK Extra

Såg svaga ut i Norrköpings cup i helgen och är nog det svagaste U-laget i div.3 En del av spelarna lär spela i div.1 och då sjunker kvalitén i Extra.


10. Kumla HF

Nykomlingar ( tillsammans med NHK och eRPing). Har ungefär samma gäng som när man åkte ur trean säsongen 2007/2008 och det blir svårt även i år. Har en bra målvakt i stora Anders Persson samt bra skytte på 9m. Har fått in Anders Blomdahl från Järnvägen ( U-lagsspelare?) + 3 spelare till från samma förening. Får inte åka på skador på sina nyckelspelare om detta skall bli ett positivt år!!


Svårt men känns ändå ok..

 
 
Ingen bild

Janne

14 september 2010 11:20

Få Irsta HF U ihop ett lag?

 
Ingen bild

Frog

14 september 2010 12:28

Tror Hallsta kan bli en obehaglig överaskning, topp2 säger jag om dem. Tror inte Pickhult håller hela säsongen utan kommer att ha djupa dalar.

 
Ingen bild

Trorvetare

14 september 2010 14:13

Mantorp lär få det tufft men farmarlaget Miffe utgörs ju av gamla rävar som Jonas Bohlin och bröderna Ejderfjäll om de nu ska fortsätta. Dessutom brukar ju Miffe ofta plocka ner ett antal A-lags spelare till farmarlaget. Förra året såg vi bland annat Alexander Irebro, Emil Karlsson och Per Engesten i ett antal matcher i trean.
Norrköping och Ljungsbro känns heta. Speciellt Ljungsbro när dom fått Linköping HK:s överlägset bäste spelare från förra året i Oscar Liljegren. RP kommer få lida utan hans tjänster i division ett. Han hade varit elitseriemässig om han satsat riktigt hårt på handbollen..

 
Ingen bild

Vetare av tro

14 september 2010 15:11

Ejderfjäll sägs inte vara välkomna i Miffe denna säsong.

 
Ingen bild

Oväntat

14 september 2010 15:25

Har dom strulat där cxå??....

 
Ingen bild

LHF - Pelle

14 september 2010 16:20

Tjena Johan,
Kul att bloggandet är igång igen. Läget i Ljungsbro ser bättre ut trots att vi lämnat över fler juniorer till RP. I helgen luftade vi ju trots det 10 spelare som var födda 91-93 utöver de mer kända Loffe, Oscar som du bl a namngav. Laget ligger, precis som du säger efter med försäsongsträningen men ambitionen är högre än förra året då spelarmaterialet är mycket bredare i år. Vi är dock kort om folk på ledar- & tränarsidan så vi tar gärna emot mer krafter som kan hålla killarna i schack. Någon som känner sig sugen?

 
Ingen bild

Koll på läget

14 september 2010 17:49

Tuna kommer lira sina hemmamatcher på lördagar kl.13:30 Laget består av juniorerna, ett par riktigt lovande AP. Man spetsats sedan av ett antal seniorer, bl.a kommer man ha ruggit bra målvakter och det räcker långt i 3:an. Tror t.o.m man blir bättre än förra året!!

 
Ingen bild

AA

14 september 2010 22:29

Någon kommentar om RP-herrarnas katastrofala hemsida? Ingen uppdatering på månader, förrän idag, när man tar bort gästboken efter några kritiska inlägg... RP=den sista Sovjetstaten?

 
Ingen bild

Grahn

15 september 2010 06:22

RP har som vanligt en stor del med interna strider. Avund och förtal mellan ledare är vardagsmat inom klubben. Tror helt enkelt inte att någon vågar skriva och uppdatera hemsidan. Det är som en sekt i RP.

 
Ingen bild

Peter Karlsson, HKT

15 september 2010 16:16

Halloj,tycker det känns märkligt att inte en handbollsnörd som Larholm kan skriva på sin egen hemsida om sitt lag? måste va en större publik där en på bloggen kan man ju tycka. Blekt.

 
Ingen bild

Erik

15 september 2010 17:11

Tack för omnämnandet Peter!
Visst skulle jag kunna det om tiden räcker till. Frågan är om en förenings hemsida skall vara beroende av tränaren? Skriver Zanotti på Lugis hemsida? Skriver Proppen på Malmös? Virdfors skriver absolut inte på Skurus i alla fall.

Nåväl, det är ju intressant i alla fall.

Hoppas att min blogg kan göra några glada i alla fall...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards