Direktlänk till inlägg 11 juni 2010

Vad blir det, Dette??!!

Av Johan - 11 juni 2010 13:17

Såg Linköping-Mantorp igår i grannstaden. LHK vann med 34-25 i en ok försäsongsmatch. I hemmalaget spelade hemvändande Daniel Blomkvist ( kommer att bli nyttig) och även några junisar släpptes fram. På läktarn återfanns spelare som Oscar Liljegren ( tvekar om spel i höst...), Ted Ottey, Markus Karlsson och Sebastian Storm. Finns lite mer att ta av med andra ord.. Robach var inte heller med..


Mantorp höll jämna steg i 25 minuter och har en bra målvakt i Alexander Rosén och "åldermannen" ( nåja..) Robban Ström. Hade inte Mantorpshjärtat varit så stort som hos Ström så hade han haft 7-9 år i elitserien bakom sig vid det här laget. Makalöst bra med boll!! Linköpingssonen Edo visade upp sig i den grön/vita tröjan och Barre är lika skön som vanligt. Pekka Mildh har dock lite att styra upp under sommaren och aug-sept om framgångarna ska komma. Vet inte om man har något nytt på gång in heller? Saknade Alexander Irebro och Sebastian Strand igår, ska de lira?


Hampus Asp klar för Tumba! Ingen överraskning och nu återstår och se vem eller vilka Nyköping kan locka till sig..


Love " Om du har ett äpple vill du dela det med mig..." Asplund går till Irsta- som STORSATSAR!! Laget ser än bättre ut än ifjol och då gick man till slutkval till Allsvenskan. Årets div.1 Norra kommer att stå mellan många lag- Linköping, Irsta, Skånela, IVH Västerås och Eskil ( får säkert ihop ett bra gäng. Ryktas ju om Tverin och Mikael Johansson, inga dåliga div.1-spelare..)


Ja du, Dette- vad blir det?? Det återstår att se!!! ;)

  

Peugeot 407 2,2 SW / Panoramaglastak/ Lmfälgar Kombi
Mazda RX-8 6 MÅNADERS GARANTI Sportkupé
Mazda MX-5 1,6 Miata Cab 110 hk Cab

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ mellansvenskhandboll med Blogkeen
Följ mellansvenskhandboll med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se