Direktlänk till inlägg 1 juni 2010

HK Silwing/Troja

Av Johan - 1 juni 2010 06:24

Lagets tränare Rolf Vestberg har lämnat en lägeskoll på hur det ser ut i sitt lag just idag;


HK Silwing/Troja ( div.1 Norra Herrar)
 
1. Hur bedrivs försäsongen?

Vi tränar gemensamt 3 ggr i veckan. Måndagar löp och fys innan vi tränar handboll 1 1/2 timme. Handbollen är inriktad på lite "rolig" träning, mycket skott, genombrott samt tempoträning. Avslutas alltid med ca 2 x 15 minuters 2 mål ( i mitt tycke grymt viktigt).

2. Lagets planering fram till seriestarten?
 

Vi blir lediga i juli och sedan börjar vi igen i augusti. Förhoppningsvis gemensam upptakt en helg innan skolan börjar för hela föreningen i Högdalen, sedan träningsläger samt en turnering.

3. Är ni nöjda med säsongen 2009/2010. Vad var bra resp. mindre bra?

Totalt sett är det en OK säsong. Givetvis hade det varit roligt att gå till kval vilken vi kanske skulle gjort om Hällqvist varit så pass hel att han kunnat vara med hela tiden samt att han varit med hela säsongen. Han är en riktig klasspelare.
När man sedan enbart har 2 x 1 1/2 timme i hall och träningarna skall börja efter 21.00 så är det svårt att bedriva någon form av "elitverksamhet". Tycker vi efter förutsättningarna gör det mycket bra.

4. Dina förväntningar på kommande säsong:

När det gäller förväntningar så är jag rätt "nollställd". Har varit med så länge att det är svårt att sätta mål och förväntningar när man har en trupp som spelar helt ideellt och utan ekonomisk ersättning. Truppen kan ändras under säsongens gång och det är då svårt att sätta krav.
Jag är glad om vi får behålla truppen hyfsat intakt och att vi tränar bra under försäsongen. Det räcker långt men hur långt är svårt att spekulera i.

5. Vad behöver förbättras för att laget ska lyfta sig än mer?

När det gäller förbättringar så är vi helt beroende av vilka träningstider vi erhåller från Stockholms HF. Får vi ytterligare ett träningstillfälle kan man lägga ned mer tid på att nöta mer grundspel. Läg då även till spel 5 mot 6 samt 6 mot 5.
Nu finns inte den tiden då vi är mellan 15-20 spelare på varje träning och vi kan inte stå och nöta saker på en planhalva en stor del av träningstiden, då ruttnar spelarna.
Allt kan i en liten förening förbättras.

6. Nyförvärv som är klara:

 I dagsläget har vi inga nyförvärv klara utan jobbar mera med att försöka få alla att spela en säsong till, det är viktigare för oss.

7. Spelarförluster:

Henrik Person samt Erik Lönnemar slutar/trappar ned. Hällqvist har redan flyttat hem till Karlskorna och Hästö.

8. Tränare:

Tränare blir Rolf Vestberg samt Dennis Gustavsson (delat ansvar).


  
ANNONS
 
Ingen bild

Rolf Vestberg

22 juni 2010 12:14

Hej.
Markus Berg är klar för Silwing. Det är vi väldigt glada för.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ mellansvenskhandboll med Blogkeen
Följ mellansvenskhandboll med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se