Direktlänk till inlägg 24 mars 2010

Satsning i Norrköping?

Av Johan - 24 mars 2010 09:46

NKIK får en fin förstärkning till hösten då Mikaela Skullman ( idag i Kärra) kommer hem till östgötaslätten. Då det offentliggjordes igår så kan jag skriva det idag. Dock så är det några veckor gammalt..

Patrik Håkansson ( gammal m6 i Norrköping) pekas ut som ny tränare för NKIK ihop med Peter Holmdahl. Patrik är ett oprövat namn men ska nog få ordning på det. Får man behålla samtliga spelare så kommer laget vinna tvåan överlägset. Lite som att komma till ett dukat bord... Stort frågetecken finns dock för Hanna Lekander...


Hampus Asp ska, enligt källor, vara klar för spel i Djurgården nästa säsong.. Då kan diskussionen om E-tuna läggas ner.


Ramon Laurén tar över ansvaret för IVH Västerås damer fr.o.m elitseriekvalet och framåt.


Mantorp sägs ha ett par killar från Linköping på gång inför återkomsten i div.1


Erik Larholm nämns som en ersättare till Åke Samuelsson i Skurus damlag.. Då Linköpings HK spelar kval för att behålla div.1-platsen så ligger båda parter lågt.


Kent Karlsson i Nyköping ser ut att lämna tränaruppdraget för herrarna i höst.. Ersättare kan hämtas från Norköping...


Jörgen Elmsäter tar Nyköpings damer i höst.


Pontus Hammarberg vara eller icke vara i Vadstena är inte klart. I "grannbyn" Motala kommer inte Peter Mildh ha ansvaret för herrlaget, enligt en säker källa.


Arbogas damer, någon-vad händer??


RP kommer att tacka JA till platsen i damernas div.1-mycket bra!!!!!


Linköpings HK= RP IF i höst, eller??


Sara Frejd = IF Hellton i höst?

Maria Hossman = RP IF i höst?

Johan Söderman = ledig i höst?


Mycket surr kring Djurgården. Quinones och Järeholm ser ut att kliva av inför spelet i Allsvenskan. Kanske Hampus är tänkt som ersättare till Patrick. Tränarfrågan verkar oxå vara en het potatis för tillfället.. Får firma Oscarsson/Reiz leda laget i Allsvenskan??


Lycka till i det allsvenska kvalet Irstas herrar samt i elitseriekvalet Örebros damer!! Eskil och Linköpings borde fixa sina återkval.. Örebros herrar kan få det tufft att kvala sig uppåt till div.1


En försmak av silly season blev det.. Ta det för vad det är- vi är bara i mars månad...

 
 
Ingen bild

Henrik Lykke-Kjeldsen

24 mars 2010 11:42

Så roligt att du bloggar igen Johan!

Keep on the good work!

 
Ingen bild

mr handboll

24 mars 2010 11:44

varför offentligör skuru att nacka inte kommer att spela elitsérien nu. Bara någon dag innan kvalet startar, detta vore vara förbjudet att tacka nej till en plats man spelat till sig. emma hawia svensson uttagen till U.20 läger ja man kan jubara gissa att förbundskaptenen har förankringar i skuru annars hadde den uttagningen aldrig blivit av. Samma svåger, broder , systers politik annammas också av a-landslaget. måste man spela i en storklubb i sverige för att bli uttagen. malin lundqvist i härnösand skulle naturligt vis ha den platsen. varför är inte fatima med i A-landslaget. ledare för landslagen på damsidan , skärpning.,

 
Ingen bild

koll

24 mars 2010 12:39

Mr Handboll: Malin Lundqvist, spelar hon i röd tröja nästa säsong eller? haha...

 
Ingen bild

Påskkärringen

24 mars 2010 12:40

Innan man satsar, har man säkrat att man har spelare som vill satsa? Vill Skullman det i div 2 när hon kommer ifrån elitserien?

 
Ingen bild

Samba

24 mars 2010 12:55

Skullman har ju inte direkt lagt ner sin själ i handbollen sista året. Div 2 kanske är rätt nivå för henne. Lite kontorversiellt med Håkansson som ny tränare, men spännande. Får önska dig stort lycka till Patrik! På den gamla goda tiden var han en stark profil i NHK tillsammans med sin bror. Båda gillade att ge en smäll men kunde även ta en tillbaka till skillnad från många av dagens spelare.

 
Ingen bild

Mocke

24 mars 2010 17:02

Hur kommer det sig att du helt plötsligt börjat att blogga igen söderman? Har allt ordnat upp sig med fru Lekander? ;)

 
Evert

Evert

24 mars 2010 20:35

Följ Avbytarbänkens och Stockholmshandbollens råd. Gemensam flagg mot framtidens handbollssverige. Ni behövs! Maila till oss på stockholmshandbollen så kommer en högupplöst .gif fil stockholmshandbollen@live.se

http://stockholmshandbollen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sara Frejd

25 mars 2010 00:49

IF Hellton, vad kommer det ifrån? mer än vad jag själv visste.

 
Ingen bild

Jeffe

25 mars 2010 08:14

Haha förstod också att det inte stämde. Du kanske funderade lite på det för nåt år sen, om ens det ;)

 
Ingen bild

Sara

25 mars 2010 10:35

Emma Hawia-Svensson har utvecklats otroligt mycket det här året och förtjänar platsen i landslaget. Säker i läget, stor variation och med ett skott från 9m när hon blir inväxlad som är hårt som f*n rent ut sagt. Mr Handboll har nog inte tittat tillräckligt på Skuru i år.

 
Stockholmarn

Stockholmarn

25 mars 2010 16:13

Du Mr Handboll. Du måste skämta. Du vet inte vad Elit är och att plocka ut en tjej från Härnösand till landslaget känns lika rätt som att låta Jerry Williams ställa upp i roadracing VM bara för att han kör motorcykel. Skärp dig !

http://stockholmshandbollen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Insyn i NKIK

26 mars 2010 10:38

Varför ta in en tränare som bara haft Ramunder i div.4? Det finns bättre och mer kompententa tränare i föreningen redan nu! Känns skumt att flickor 95,96 och 97 har tränare med mer gedigen bakgrund och meriter än alagstränaren. Hur tänker man i Norrköping. 80-talshandboll är inte så aktuellt längre. Man får hem en bra målvakt och kommer att avancera men spelarutbildningen i det stora kommer att bli lidande.

 
Ingen bild

mr handboll

26 mars 2010 16:31

jag ska skärpa mig, alla duktiga handbollspelare. Flytta till en storstad så fort som ni fyllt 15 , då kanske ni har en chans på landslaget.

 
Ingen bild

Lite mer insyn i NKIK

27 mars 2010 00:13

Håller med om att det finns mer kompetenta tränare i föreningen,kolla vad Krister och Janne har gjort med F-94 på ca 1år,Där kan man snacka om spelarutbildning.Tråkigt att NKIK släpper iväg så duktiga tränare till RP.

 
Ingen bild

Skitsnack!

29 mars 2010 08:12

En av de två ovanstående har också sabbat mycket för tjejerna. Man har haft 6 tjejer på träningarna. Janne är en förlust men den andre är inte det!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards