Direktlänk till inlägg 19 december 2009

Kort om lördagen

Av Johan - 19 december 2009 21:10

Grabben har somnat så det blir en kort stund framför datorn nu..


Juniorelitcupen först där Östergötlands grabbar ( som innan cupen var lite segervissa) har gått till B-slutspel efter 1 vinst och 3 förluster. Det nederlagstippade tjejgänget med herr Ranebäck vid rodret har säkrat en kvartsfinalsplats i A-slutspelet och spelar just nu ( 21.00) mot Värmland.


Västmanlands båda gäng återfinns i morgondagens B-slutspel och precis som Örebros pojkar och Södermanlands tjejer. Flickorna i Örebro och pojkarna i Södermanland ska få spela A-slutspel, bra jobbat! Återstår och se om något av lagen kan rubba de "tre stora" Skåne, Göteborg och Stockholm i slutspelet..


IVH Västerås var med länge och väl hemma mot Hästö men fick ge sig med 26-32. En bra start på år 2010 och laget kan göra en "bragd" och nå en kvalplats för att hålla sig kvar i Allsvenskan. Tycker att man har tagit sig ju längre in serien man spelat. Tyvärr så minskar ju antalet chanser till poäng för varje match som går..


Vadstenas damer torskade hemma mot Tumba med uddamålet, 23-24. Tydligen så består stockholmarnas lag av många av de duktiga 93-tjejerna ( som rankas som topp-3 i sin ålderskull i landet) och dessa lirare saknades i förra helgens match då VHF vann med tio bollar på bortaplan mot "samma" Tumba. Vadstena kommer inte heller ifrån bottenstriden ordentligt i och med dagens förlust... Kan kanske bli lite nervigt under våren för östra Vätterns stolthet!


Ajajaj, Örebros herrar. Förlust med uddamålet mot Stockholm Finest på bortaplan ikväll... Det är för mycket berg-och-dalbana över närkingarna och jag tror att lagen i toppen jublade lite extra ikväll, kanske länskollegorna i Järnvägen gjorde en liten extra volt hemma i Hallsberg.

LHKing är dock hur stabila som helst och slog Katrineholm med 29-19 hemma i Sporthallen. Kul att två lag från länet ligger tvåa och trea i div.2 ( GP leder) och det känns som om Mantorp kan ta en plats till div.1 Vad jag har förstått så har Linköpings HK och LHKing inget samarbetsavtal, MEN visst är det väl så att Kingen lånar spelar från LHK och därmed så kan inte laget avancera ett pinnhål till i seriesystemet. Rätta mig gärna om jag har fel!


Morgondagen spenderas i vår egna sporthall här i Norrköping med seriefinal i tjejernas serie då vi tar emot GUIF i ett riktigt eldprov. Därefter är det möte och ev. titta på A-flickornas match senare under dagen.


Hoppas att man kan hoppas även imorgon..

 
 
Ingen bild

vardagsslask

19 december 2009 22:18

rent regelmässigt kan de gå upp, sen om de verkligen vill det är väl en annan fråga.

som du säger så finns det inget samarbetsavtal dem emellan, vilket innebär att om de vill "Låna spelare" så måste det göras en övergång mellan lagen vilket är precis samma sak som görs när en spelare likt Pava går från Hammarby till Guif.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards