Direktlänk till inlägg 17 december 2009

Bra kväll för de mellansvebnska lagen, ja nästan alla..

Av Johan - 17 december 2009 10:34

Örebro gick och vann över Skånela igår kväll med 33-27. Laget toppar nu tabellen med en match mer spelad än Nacka och Tyresö. Vart månne detta sluta?? Med elitserien, tror jag..


RP slog Eskil med 18-16 i ett sömnpiller till match enligt personer som bevittnade den sent igår kväll i Sporthallen. Viktigt för Linköpingslaget att vända den senaste tidens negativa spiral och gå till julledigheten med en vinst i bagaget. Förutom gårdagens torsk så har Eskil gjort det bra under hösten. Efter "sensationen" Gustavsberg så är laget från E-tuna höstens stora överraskning. Vilka som är höstens negativa överraskning är tyvärr min förening, som inte fått ihop det trota grymt material. Hoppas att de tar fullt under våren så det blir lite nerv under vårens sista matcher!!


Göksten krossade väntat Lindesberg borta med 26-14. Läste att gamla IVH-spelaren Jenny Ahlin lirar i GBK och nätade 3 gånger. Ett bra nyförvärv som kommer att tillföra laget från Torshälla en hel del. Göksten kommer att vara topp-4 under våren!!


eRPing slog Norrköping med 20-18 i div.4 Herrar. Båda lagen kommer att gå till kvalet för div.3-spel NHK kommer att gå upp, det törs jag redan nu lova!!! Hur är det med eRPIngs möjligheter att kliva upp? Med Lejon Blå och Ljungsbro i div.3, får laget ta steget upp? Är det så att eRPing följer Linköpings HK och LHKings fotspår? Red gärna ut det för mig och även för andra lag i serien om ett avancemang är möjligt!! Erik, du borde väl veta :)


Ikväll blir det en nostalgitripp ut till Hultdalshallen för mötet mellan Hultic-NAIS i herrarnas div.4. Dessa matcher brukar bli sevärda, inte minst för att det kan smällas på rejält vid varje närkamp. Vet att Johan Härn ska spela det gulklädda laget men vilka andra killar de har vet jag inte. Robert Collberg, Per Hellström, kanske? I NAIS har jag ingen koll på alls. Vet att Jesper Sandberg tränade med dem tidigare under hösten men att det inte mynnade ut i något. Matchstart kl. 21.00 och jag är på plats!


GUIF tar emot Nacka hemma ikväll. GUIF har åkt på en rad smällar i de senaste matcherna och kvällens motstånd är ju rätt bra. Vore förträffligt om man kunde "hjälpa" Örebro lite och klippa stockholmarna ikväll.


I damtvåan vankas det seriefinal ikväll mellan Gustavsberg-Arboga. Jag skulle bli grymt imponerad om Arboga får med sig en poäng från Stockholm då hemmalaget inte har en torsk hemma på väääldigt länge.. Mycket hänger på Malin Nord och Susanne Axelsson i anfallsspelet samt att man får tag i Gustavsbergs grymma skytte från 9m. Får Jonsson och Hampl producera som i Arboga i lördags kommer det att bli tufft, väldigt tufft..


Vill bara "äckla" mig lite och säga att från och med ikväll och 3 veckor framåt så har jag julloooov! En av många fördelar med att vara lärare. Dessutom fått lite "hintar" idag om att jag till hösten kan få jobba med något som kan bli riktigt bra och sköj!!!


Inte nu, men senare! Fortsätt så..

 
 
Ingen bild

Håller med...

17 december 2009 14:05

Ingen kan säga emot dig när det gäller NKIK. Laget har en bra trupp men det är för mycket socialt för att de ska bli bra

 
Ingen bild

Fyllo

19 december 2009 18:00

Ja va ska hindra Örebro från att ta en plats i Elitserien?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards