Direktlänk till inlägg 29 oktober 2009

Herrmatcher v.44

Av Johan - 29 oktober 2009 19:52

Damerna tog jag tidigare idag så nu kör vi herrarnas serier!


Allsvenskan

 

Eskil-Hästö 2. Det gröna laget tar emot en av förhandsfavoriterna till elitserieplatsen ( iallafall innan säsongen började). Blekingarna verkar vara inne i ett stim och slog bl.a Tumba borta för två matcher sedan. Ska laget vara med och utmana Aranäs om avancemanget så bör man nog vinna här. Eskil är tajta på hemmaplan och förlorar sällan i sporthallen. Laget är sammanspelt och har vinster mot mot Kropps och Anderstorp som sina två senaste resultat. Kan vara läge för en liten skräll av hemmalaget??


Warta- IVH Västerås 1. Göteborgarna ligger i mitten, precis under toppskiktet. Kan Västerås göra en lika fin match som bortamatchen mot IFK Ystad kan laget vinna. Tror dock att det blir svårt...


Div.1 Norra

 

Lif Blå- Rimbo 2. En match mellan två lag som tycker om att springa. Lif Blå har Nicklas Warvne och ett par killar till och Rimbo har bröderna Tollbring ( tror dock att Jeff är skadad..) samt Fredrik Nilsson och Johansson. Tror det blir mycket mål och att Rimbo tar 2 poäng och därmed hänger på i jakten på en allsvensk kvalplats.


Skånela-Nyköping 2. Märsta-laget tappade kanten Niklas Engdahl till Tumba i veckan och för mig känns det lite som om laget har "gett upp" litegrann gentemot de andra topplagen. Skånela har bra tränare samt bra killar från 91-kullen men här möter man ett lag som aldrig ger upp och det kan bli jobbigt. Ska Nyköping vinna måste flera producera än Asp. Kanske läge för Simon Skuthälla och Tommy Dalin att ta ett par kliv framåt?? Målvaktsmatchen kan bli avgörande.. Där känns det som en liten fördel för Nyköping...


Div.1 Södra

 

Linköpings HK- IK Lågan 1. Oerhört viktig match för Linköping som vid vinst lyfter lite i tabellen och vid förlust hamnar i en oviss bottenstrid. Tror laget är väldigt taggat och kommer nog att ge järnet. Det enda som bekymrar mig litegrann är att juniorerna är i Skövde ochn spelar Skadevi Cup. Ska någon komma hem till div.1-matchen eller har ni löst det på annat sätt?? ( typ Christian Holm och Markus Karlsson...)


Div.2 Östra

 

Huddinge- GP 2. Avkast ikväll om några minuter och GP lirar nog ihop ett Skadevi-lag. Kross....


Katrineholm- Tumba 1. Nyckelmatch för sörmlänningarna som måste vinna för att inte fastna i botten. Har ett par duktiga killar i Alexander Andersson, Alexander Wåhlin och Almir Suljevic. Tumba är säkert ett junislag + ett par bänklirare från A-laget. Kan bli tufft för KAIK men jag tror att de fixar det! Är en speciell stämning i Duveholmshallen..


Stockholm Finest- Mantorp 2. Östgötarna torska, lite oväntat, hemma mot gamla antagonisten Linköping förra helgen. Finest torska stort mot Enköping borta och lär få det jobbigt mot Mantorp. Kan man stå upp i 40 minuter kanske östgötarna blir lite stressade. Nyckeln kan ligga i att Finest startsexa kan lira så mycket som möjligt. Och när får vi se Patrik Ejderfjäll i Mantorp? Tror han skulle tillföra mycket på 9m....


Örebro- Enköping 1. Enköping tycker om att kontra och har bra skytte i Jonathan Lövgren. ÖSK har gått på halvfart hittills och måste nog börja komma upp ett par nivåer om man ska haka på GP och Mantorp i toppen. Laget har en bredd och flera killar med spetskompetens. De måste komma fram snart! Mot Enköping kanske det börjar lossna lite framåt..


Hellas- Järnvägen 2. En mardrömsmotståndare för Järnvägen. Man har förlorat sina två senaste hemmamatcher mot Hellas de 2 senaste åren och brukar ha svårt för dem. Då laget från Hallsberg står på 3 poäng idag så är en vinst ettt måste för annars kan man kyssa allt vad som handlar om div.1 goodbye. Torskar man samtidigt som Örebro vinner så är man 4-5 poäng efter dem ochn AIK och det kan bli svårt att äta upp eftersom de har en del "enkla" matcher kvar under hösten.

Järnvägens fyra kommande är; Hellas, LHKing, Stockholm Finest samt Örebro. Vil man vara med däruppe lagom til jul så krävs nog minst 6 poäng i de matcherna.. Man har "gjort bort sig" mot t.ex Tumba samt ett lite onödigt poängtapp mot AIK senast. Nu är det upp till bevis!!!


Div.3 ( en snabbis)

 

Tuna-Extra 1. Mittenmatch där hemmalaget känns starkare samt, förmodligen, har en bredare bänk. Vill Tuna gå upp i div.2??


Lindesberg-Miffe 2. Lindesberg har, mycket oväntat, medan Miffe är med och skuggar topplagen. Man åkte på stryk mot Lejon Blå senast och är nog rätt sugna på revansch. Kan bli en tät match!


IVH Västerås U-Ljungsbro 2. Laget från det lilla samhället utanför Linköping består av gamla lirare som lirat i div.1 och 2 med RP och Mantorp. Gör man det man ska göra så vinner laget enkelt mot Västerås. Samma sak som Tuna; vill Ljungsbro gå upp i div.2??



Det var alles för den här gången!!

 

 



 
 
Ingen bild

pelle-lhf

29 oktober 2009 22:02

Tjena, Laget består absolut inte av bara äldre erfarna killar. laget har flera killar födda 91-93 somspelar. Är en bra blandning både på match och träning och ger våra ''junisar'' jjättebra erfarenhet.

 
Ingen bild

Rätt ska va rätt..

29 oktober 2009 23:10

Amel Suljevic ska det vara, Almir är en elitseriespelare i Elitserien..

 
Ingen bild

Samma

29 oktober 2009 23:14

I Redbergslid menar jag självklart..

 
Ingen bild

Daniel

30 oktober 2009 12:58

Irsta-Djurgården 31-36 i tisdags. Inte värt att kommentera då inget lag lyckats göra över 30 mål på Djurgården samt att deras minsta seger innan matchen var med 14 bollar ?!?!?!

 
Ingen bild

>> Daniel

30 oktober 2009 15:14

Jag får gratulera Irsta då till en härlig kämpainsats och en hedersam förlust, eller vad tänkte du dig? /MrD

 
Ingen bild

Ronny

30 oktober 2009 16:58

usch använd inte ordet hedersam förlust och vårt lag i samma mening. Jag anser att dem inte funkar ihop,spec inte när man ska vinna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards