Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

Herrtipset uteblir och iställer tar Nyköpings Stefan Germerud plats på bloggen

Av Johan - 8 oktober 2009 13:47

(.. ska dock försöka att "tippa" lite imorgon..)


Hej Stefan! Stormatch nalkas på fredag då ni tar emot storfavoriterna Djurgården. Dina tankar ïnför matchen.

Det ska bli väldigt roligt. DIF har ett bra lag och det kommer säkert bli en välspelad och spännande match både att spela och titta på. Precis som det ska vara.
 
 
- Ni slog dem enkelt hemma ifjol. Är det en trygghet för er, tändvätska för dem eller båda två?
Ja vi gjorde två bra matcher mot DIF förra året, även om det blev knapp förlust borta. Det är en ny säsong i år så det spelar nog ingen större roll hur det gick då, men DIF har ju slagit sig för bröstet rätt mycket inför denna säsong och det gör väl att alla lag vill slå dem lite extra kanske. 
 
- Helgens match slutade med en förlust mot Djurgårdshof. Vad lärde ni er där som inte får ske igen på fredag?
Ja inte skrämde vi slag på kommande motståndare. Vi har kanske blivit lite bekväma på träning de sista veckorna och det speglade av sig med obehaglig tydlighet på matchen senast. Denna vecka har varit den bästa träningsveckan på länge och det hoppas jag att vi tar med oss till matchen. 
 
- Ni har varit erkänt hemmastarka under ett par säsonger nu och er publik uppfattas ibland som "manisk". Är de med er hela tiden oavsett resultatet i matcherna?
Det klart att de håller på hemmalaget, men jag vet inte riktigt vad du menar med "manisk". Vi är väldigt stolta över att vi har en så stor publik som vi haft de sista åren och jag skulle säga att de är väluppfostrade på det sättet att många lever med i matchen genom att heja och klappa händer. Kanske upplevs de som maniska eftersom de är fler än vad många andra lag är vana vid från sina hemmamatcher, men jag som var med när Lindeskolan gick upp i Elitserien tycker att det är precis som det ska vara på hemmamatcherna!
 
- Var tror du publiksiffran landar på i matchen mot Djurgården?
Jag hoppas på att det blir fullsatt. DIF har flera sevärda spelare och förhoppningsvis vill publiken komma och se oss spela mot dem. Jag håller tummarna för över 600!
 
 
- På bloggen diskuteras det lite om avsaknaden av Andreas Asp. Hur tycker du att ni har hanterat hans frånvaro?
Det är mycket fokus på Andreas och det har han gjort sig förtjänt av, men det är inte hela sanningen. Vi har tappat fler spelare som har gjort att vi fått börja om lite grann i år, men jag tycker att vi gjort det bra och det är flera spelare som tagit ett steg till. Det tar lite tid för de nya rollerna att sätta sig, men vi är på rätt väg!
 
 
- Vet du något om hans situation i IFK Skövde? Handbollsidiot som man är så följer man de spelare som lämnar Mellansvenskan för spel i elitserien. Har han fått nån chans i A-laget?
Jag har tyvärr inte sett någon match än, men vad jag förstår gick det bra för honom på förssäsongen. Nu när serien dragit igång har han kanske inte riktigt fått chansen på match, men om jag känner honom rätt kommer han att ta den när den kommer!
 
- Tack för snabbisen Stefan och lycka till på fredag!
Tack själv och välkommen till Nyköping!
 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards