Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

Dammatcher v.41

Av Johan - 8 oktober 2009 09:39

Elitserien


Önnereds HK- IVJ Västerås 1. Måstematch för båda lagen. IVH tar tappat i styrka och ÖHK har fått en ny tränare i Lego. Tror hemmafavören avgör. Vinst med 3-6 bollar till Önnered.


Div.1 Norra


Skånela-Irsta X. Irsta är revanschsuget efter förlusten mot GUIF. Skånela har tappat många från året i elitserien samt har en ny tränare de också ( Karin Nilsson). Fredagskväll i Märsa betyder det blir målsnålt..


Örebro-Nacka 1. Stockholmarna är farmarlag till Skuru och krossade Skånela hemma i premiären. Tror att man är bättre på hemmaplan än borta. ÖSK skulle ha slagit Tumba men slarvade (?) bort segern. Tror man klipper Nacka med 2-4 bollar..


GUIF-Avesta/Brovallen X2. Dala-laget har jag ingen större koll på. Man slog GT Söder enkelt och vill säkert uppåt igen.. GUIF gjorde en stark insats mot Irsta och kan mycket väl vinna här. Osäkert!!


Div. 2 Östsvenska Södra


Vadstena-Järnvägen 1. Ska Vadstena undvika att kämpa för ett nytt kontrakt så måste man vinna ett par hemmamatcher. Detta är en sådan! Järnvägen har spelat bra och torskat med ett och två mot IVH och Göksten. De kan säkert störa Vadstena ikväll.. Allansson är med på ett hörn och då kan allt hända.. :)


Gökstens BK- Gustavsberg 2. Laget från Stockholm har mycket bra skytte utifrån så det gäller för Josefin Brodd i kassen att spika igen. Göksten, tror jag, kommer att var lite för tunna bakåt mot Gustavsberg och då blir det jobbigt. Hur mycket sitter stortorsken mot RP i skallen..??


IVH Västerås U-Tallen 1. Hemma är IVH säkert bättre än på bortaplan. Här kommer man att ta 2 poäng samt få ett par extra mål på pluskontot. Laget vill avancera och kommer att utmana om plats 2-4.


Huddinge- Eskil 2. Det gröna laget har presterat bra handboll och förlorat mot två topplag ( Gustavsberg och Arboga). Huddinge borta kan vara lite lurigt då de säkert har en "hemmauppställning" och ett "bortalag". Eskil vinner dock..


Tumba-RP 2. Ungefär som föregående match. Tumba är ett U-lag som säkert är bättre hemma än borta. RP har gjort tre bra matcher där man vunnit mycket pga. av sitt höga försvarsspel. Ska man ta en div.1-plats är detta en match man måste vinna!


NKIK-Arboga 1X. Tippar lite för spänningens skull i tabellen. Ingen vet riktigt vart NKIK står. Man har inte visat upp sitt kunnande, något som det är hög tid för nu! Arboga har slagit Eskil och Huddinge och har en klar målsättning med att man ska avancera i seriesystemet. I den här matchen kommer lagens "toppspelare" avgöra. Ringdahl, Frejd, Hosssman och Lekander i NKIK och Nord, Hammarlund och Ullström-Johansson, De som lyckas bäst av dessa- det laget vinner! Och får vi se nya keepern Mennborg i NKIK;s kasse??



Herrarnas tips kommer senare!

 
 
Ingen bild

peter

8 oktober 2009 10:53

Örebro vinner inte mot Nacka! ÖSK må vara stora och starka med en bra målvakt och duktiga på att kontra men Nacka är bra...riktigt bra.

Tror säkert att NKIK kan ta Arboga hemma, gäller bara att kontra i 60min mot ett lag som inte kommer att orka hela matchen. Arboga är tunga (på gott och ont). De kommer vinna många matcher i serien på tyngd och rutin. Har dock en dålig målvakt. Har du inte glömt Susanne Axelsson som toppspelare i Arboga? Spelade i Skövde/Somby (halva?) förra året...

 
Ingen bild

Randy

8 oktober 2009 12:09

Nacka är bra? Riktigt bra? Finns det något lag i div 1 som är riktigt bra?

 
Ingen bild

Kola Kulmage

8 oktober 2009 12:31

Tror liksom Peter att Örebros chanser mot Nacka är små. Nacka kommer att springa sönder ett Örebor som inte är vana att möta så bra lag.
Sen tror jag att Arboga kommer att vinna ganska lätt mot NKIK även om man inte är tränade. arboga kommer att spela gåhandboll precis som alla lag gjort som tränats av Henrik L.K Men NKIK är numret för små och får nog börja titta sig om för att inte hamna i den nedre regionen av tabellen.

 
Ingen bild

mr handboll

9 oktober 2009 10:45

nacka eller skuru juniorer som man också kan kalla det är riktikt bra, så bra så att man skulle klara sig kvar i elitserien. när de har alla med så förlorar man inte en match i div 1. men som vanligt med farmar lag så kommer det matcher där man ställer upp med ett sämre lag.

 
Ingen bild

Pinnen

9 oktober 2009 11:29

Ska bli kul att få möta ett riktigt bra Nacka i vår enkla lilla hall. Efter träningsmatcher mot Skövde, IVH och H43/Lundagård så vet vi vad som krävs i tempo, tålamod och inställning. Men det ska bli kul att möta favoriten till seriesegern enligt min åsikt. Vi har allt att vinna. Vi siktar på att fylla idrottshuset till matchen, så let´s rock an roll. Pinnen

 
Ingen bild

Lite koll

9 oktober 2009 13:23

Susanne Axelsson är inte med i Arbogas trupp i mötet med NKIK..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards