Direktlänk till inlägg 6 oktober 2009

Uppsnack med Arbogas tränare Lykke-Kjeldsen inför matchen på lördag

Av Johan - 6 oktober 2009 09:33

Idag blir det en intervjun med IFK Arbogas tränare Henrik Lykke-Kjeldsen inför matchen mot NKIK på lördag. Imorgon kör jag en intervju med NKIK;s lagledare Mats "Lil-Jansing" Karlsson ( den ligger på mailen och väntar)..


Hej igen Henrik! Ni har spelat 2 matcher och det har inneburit 4 poäng. Vad säger du om motståndarna Eskil och Huddinge?

Hej Johan! Ja vi har spelat 2 matcher och fåt 2 vinster. Eskil måste jag säga var et bättre lag en vad jag trodde! Dom kör på och slutar inte att spela handboll!

Huddinge är där väl inte så mycket att säga om. Dom är et lag som kommer att vara bottenlag, annars måste dom få in nya/gamla spelar till laget!


- Och ditt eget lags insats i de båda matcherna.. Vad är du nöjd med och vad bör förbättras?

Matchen mot Huddinge är jag klart nöjd med. Alla som var på planen gör mål och visar att dom vill spela handboll! Vi visar att vi har bra kondition och klara av att springa sönder Huddingen med

39-16. Vi har forsat mycket att jobba på, men det kommer med tiden.


- Har du alla spelare friska och skadefria till matchen mot NKIK?

Vi saknar 1 spelare till denna matchen annars är alla redo!


- På lördag väntar NKIK på bortaplan, Ett NKIK som har noll poäng efter 3 matcher. Hur går dina tankar inför lördagsmatchen? Finns det någon risk för underskattning från Arbogas sida?

NKIK är et lag där man aldrig kan ta det lugnt! Dom har spelat bra i många år och dom har många bra spelare! Vi kommer att skall köra på med 110% och vi vet att inget blir lätt!

Vi kommer inte att fokusera på vem vi skall spela mot, men vi kommer att fokusera på våra spel!


- Vad måste ni göra för att vinna på Lördag?

Vi måste spela våra eget spel! Det är viktigt att vi inte ramla in i de andra lag spel tempo och spel!. Vi skall spela det spel som vi kan och det är det som vi skal fokusera på i alla våra matcher.    


- I samband med matchen kommer NKIK fira 80 år som förening. Du kan nog räkna med en fullsatt hall med ett stort stöd till NKIK. Kommer ni att påverkas?

Det är alltid roligt att spela i en fullsatt hall! Jag ser mycket fram i mot det. Det är klart att man kan påverkas, men vi kommer att tycka att det är roligt!


- På bloggen har personer kommenterat Arbogas fysiska status. Har laget dålig kondition och hur bemöter du "kritiken"?

Folk får kommentera det dom vill. Jag bryr mig inte så mycket om det. Vinst med 39-16 visar väl att det inte kan våra helt dårligt! Vist kan det alltid bli bättre, men det kan allt!


- Förutom 2 poäng på lördag, vad önskar du mer av lördagens match?

Ja 2 poäng vill vi ha, men annars vill jag ha en rolig match där både lag gör sitt bästa! Må bästa laget vinna!

 

- Tippa ett slutresultat och en publiksiffra!

Vinst till IFK Arboga med 26-23. Kunna vara roligt med 350-400


- Tack för snabbintervjun och lycka till ( lite grann iallafall :))

Tack och lycka till med bloggan! Alltid roligt att läsa! Keep on!!

 
 
Ingen bild

Utifrån

6 oktober 2009 11:39

Arboga lär nog ta NKIK rätt lätt på lördag. De känns tyngre än NKIK och då får laget problem.. Hoppas att man tar ut rätt lag okså i NKIK.

 
Ingen bild

Peter

6 oktober 2009 16:58

Att Arboga är tyngre råder det nog ingen tvekan om, dom är dåligt tränade. Henrik får tycka vad han vill, de har tränat 3 ggr/vecka på försäsongen vilket inte är tillräckligt. Dock har de seriens bästa 9M uppställning.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards