Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Mellandag idag

Av Johan - 29 september 2009 13:50

Inte så mycket att skriva om idag. Det är speedway-fest här i NORRKÖPING ikväll då de grymt nederlagstippade Vargarna har lyckats ta sig til final. Speedway är intressant för mig då jag har följt det sen barnsben i och med att farfar var stjärna på 50-60-talet med 2 guld i lag-VM som största bedrift. Hade inte kedjan gått av på Wembley-56 hade han även tagit ett ind. guld.. Blev en liten parentes där, men det är ju inte bara handboll i ens liv..


Kul och läsa alla kommentarer som har kommit in under helgen och gårdagen. Instämmer med en då jag fortfarande inte vet vilka som står bakom alla klatschiga namn men läsarna vet vem jag är. Kanske är bättre om de som kommenterar träffas på ett café och samtalar så kan vi andra nu koncentrera oss på HANDBOLLEN!


Damernas Junior-SM spelades i helgen. NKIK var nära att gå till steg 3 ( fick ge sig på målskillnad mot Linne). Irsta vann den gruppen. Örebro vann också sin grupp efter 2 enkla segrar. Göksten och Opal kom etta och tvåa i sin grupp ( där det blev målskillnadsaffär ihop med GT Söder..).


GUIF och IVH kom tvåa sina grupper. Ljungsbro kom sist med föga smickrande -88 i målskillnad. Nyköping och Lindesberg kom trea i sina grupper och får således en ny chans i steg 2.


RP(?) och Ramunder drog sig ur innan det roliga började..


Helgen som kommer är det steg 1 för Pojkar A ( födda 93 och senare). Här borde RP få ihop ett rätt ok lag, även NHK ( som har några killar födda-93 kvar, ex. Simon Granström och Jocke Mörlin.) Ska försöka läsa mig till vad de andra lagen i Mellansvenska har för gäng. Kan tänka mig att GUIF blir bra samt att Eskils duktiga 94:or utgör stommen i deras lag. Måste erkänna att jag är lite dålig på 93/94-kullarna i Mellansvenska men det är bara att läsa på. Visst hade Järnvägen ett bra 93-lag med Mikael Carlos vid rodret? Har man inte tappat en del till Göteborg och Lindesberg också...


Har mailat Schwarzwald i Örebros damer för en dagsform-koll inför premiären borta mot Tumba samt till Stockenberg om hur livet är nere i Alingsås. Deras A-lag har två sköna matcher i Champions League på lördag och nästa onsdag: Ciudad Real och Hamburg, båda matcherna borta dessutom..


För pumorna i laget är det matchfritt i helgen. Vi har fått en match av 96:orna i deras serie ( 11/10 borta mot Irsta). Vi hade annars varit matchfria fram till SM som är om 3,5 veckor.. Nästa match i "vår" serie är den 8/11, dvs. 6 veckor efter premiären som var i söndags.. Fantastiskt spelschema..


Nu blir det en joggingtur i spåret och därefter hämta lilleman på dagis.


 
 
Ingen bild

tompa

29 september 2009 15:32

Glöm inte Malmslätts 93-pojkar!

 
Ingen bild

Veronica Andersson Nyköping

29 september 2009 17:07

Ville bara berömma ditt arbete med bloggen. Vi som är genuint intresserade av handboll, älskar att läsa dina sidor. Keep up the good work! Vi har många bra lag i mellansvenska området. Till alla er som spelar USM i helgen.
Kör hårt och lycka till! (Väntar spänt på alla resultat)

 
Ingen bild

S N

1 oktober 2009 08:00

Glöm inte heller Ljungsbros P 93 grabbar. Som B-pojk gick de väl till steg 4 och flera spelare har utvecklats oerhört de senaste åren. David Näsman spelade redan förra året i A-laget och gjorde det mkt bra. Förmodar att IFK Skövde blir för svåra i helgen men de övriga lagen finns det stora möjligheter att vinna mot. Kom gärna och titta. Spelas hemma i Ljungsbro på lördag/söndag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards